top of page
Zelante.jpg

HULP BIJ TRAILERLADEN

Zodat je weer stressvrij en met plezier op pad kunt!

Gaat jouw paard...

... Steigeren bij het aanzicht van de trailer?
... Staken zodra hij de klep op moet?
... Maar niet dat laatste voetje in de trailer zetten?
... Keihard de trailer uit voordat je de stang achter hem dicht kunt doen?
... Om wat voor reden dan ook niet zonder gevecht de trailer in?


Dan is het tijd daar wat aan te doen!

Een paard leren trailerladen is een onderdeel van de opvoeding en zou net zo serieus genomen moeten worden als het inrijden. Helaas is dit vaak niet het geval, en daardoor blijft het laden voor veel ruiters en hun paarden een stressmoment. Dat is niet prettig als je ergens heen moet, want een paard vervoeren is vaak al gedoe op zich.

Ik heb veel ervaring in het laden van paarden en met een combinatie van kennis, geduld en veel positiviteit wil ik jou en je paard graag het vertrouwen in de trailer weer terug geven!

Je kunt een afspraak maken voor een losse training of je opgeven voor onze cursus trailerladen, waarbij we in groepen van max 8 personen aan de slag gaan om jullie zelf de handvatten te geven trailerproblemen in de toekomst op te lossen. Voor meer informatie, neem eens contact op!

Trailer.jpg

I can recommend Eveline to everyone. She really helped me to give my horse the confidence to get in a trailer without stress. He now walks in without hesitation. This would have never happened without her help!

Mariëlle

bottom of page