top of page

DE FUNDERING VAN GRONDWERK

Een groepstraining van drie uur op eigen locatie!

IMG_7860.JPG

WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens deze training leer je wat het betekent om meer connectie te creëren met je paard door middel van grondwerk. Allereerst komen de verschillende signalen van verschillende soorten paarden aan bod, maar ook een stukje theorie over hoe paarden leren en hoe wij als trainer daarop in kunnen spelen.

 

We zullen verschillende paarden (en eigenaren!) analyseren en je gaat leren een beeld te vormen van wat het paard op dat specifieke moment het meest nodig heeft van jou als trainer. Dit versterkt de connectie en geeft ruimte voor veiligheid, ontwikkeling en communicatie!

 

 Er komen enkele oefeningen aan bod die daarbij helpen en je zal een begin ervaren van de weg naar deze verbinding met het paard. Je zal dan ook voldoende inspiratie hebben om na de cursus zelf verder aan de slag te gaan!

VOOR WIE IS HET?

Voor zowel onervaren mensen als degene die al langere tijd bewust met werken vanaf de grond bezig zijn zal er genoeg te doen zijn! Je kunt na een training thuis prima zelf aan de slag met je eigen of ook andere paarden, want dat je leert echt inspelen op wat je ziet.

Voor deze training wordt niet gereden. Per twee deelnemers minimaal één paard, maar als iedere deelnemer een eigen paard heeft is dat natuurlijk ook goed.

Op de locatie hebben we in ieder geval een rijbak of afgezet stuk nodig waarin we veilig kunnen werken. Daarnaast is een kantine of binnengebouw heel fijn, maar een picknicktafel waar we samen aan kunnen zetten kan ook werken. Als er geen stroom op de locatie is, is het belangrijk dat ik dat van te voren weet ivm voorbereidingen.

Diego 25.jpg
IMG_7819.JPG

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De 3-uurse training kost € 85 per persoon, met een minimaal aantal van 6 deelnemers. Bij minder deelnemers graag even contact opnemen voor een offerte op maat.

In principe duurt de training dus drie uur en is er te kiezen tussen een ochtend- of middagprogramma. Het ochtendprogramma is meestal van 10:00 tot 13:00 en het middagprogramma van 14:00 tot 17:00. De trainingen op locatie worden enkel gegeven op zaterdag of zondag. Daardoor zijn ze beperkt beschikbaar, dus informeer naar de mogelijkheden rondom de data.

Het is ook mogelijk deze training te combineren met de balans in beweging training. Dat is een dagvullend programma  (10:00 - 17:00) met tussendoor een pauze. Voor deelnemers aan het gecombineerde programma zijn de kosten slechts € 150 per persoon voor beide trainingen! Ook hier geldt het minimaal aantal van 6 deelnemers. Kleinere groepen enkel in overleg.

Voorrijkosten zijn 0,20 per km van en naar Eemnes. Voor grotere afstanden kan er een toeslag berekend worden voor de reistijd.

How to Horse - lessen (5)
IMG_8403.JPG
IMG_8118.JPG
IMG_8138.JPG
IMG_8071.JPG
IMG_7947.JPG
TLCK5711.jpg
IMG_7860.JPG
IMG_7954.JPG
bottom of page