top of page

PARTNERS

Het werken met paarden vraagt wat mij betreft een holistische benadering. Holisme is het idee dat de eigenschappen van een systeem niet kunnen worden verklaard door de som van alleen zijn componenten te nemen. Oftewel: het één kan niet zonder het ander! Daarom is het samenwerken met mensen die zich allen specialiseren in hun eigen vakgebied écht een must.

Ik heb het geluk om met fantastische mensen samen te mogen werken en ik wil ze dan ook graag aan je voorstellen. Mocht je iemand zoeken, dan raad ik je deze mensen zonder aarzelen aan!

NJ logo.jpg

Nadine de Jong

Allround (paarden)fotograaf

Partner in crime, paardenvriendin, maar ook absoluut een getalenteerde (paarden)fotograaf! Het overgrote deel van de foto's op deze website zijn door haar gemaakt. Nadine denkt  graag met je mee, is perfectionistisch (op de goede manier) en weet precies wat ze doet. Zoek jij mooie foto's van je paard, evenement of bedrijf? Dan raad ik haar van harte aan!

Maris.jpg

MaxFlex Nederland

Flexibele boomzadels door Zadelhulp

Ik ben trotse ambassadeur en tevreden gebruiker van dit merk zadels. Maxflex zadels zijn ontworpen door ruiters die dagelijks rijden. Elk onderdeel van het zadel is over nagedacht om het zadel zo paardvriendelijk mogelijk te maken. Voor alle maxflex zadels word een flexible boom gebruikt, deze word gemaakt in de eigen productie van Maxflex.

Wow.jpg

Mariska van Oest / Zadelhulp

Zadelmaker voor o.a. MaxFlex en WOW

Zadelmakers zijn er genoeg, maar iemand vinden die oog heeft voor zowel de benodigdheden van het paard als die van de ruiter, en er dan ook nog eens echt verstand van heeft... Dat wordt al een stuk lastiger! Ik vertrouw de zorg voor mijn zadels volledig toe aan Mariska. Ze is dealer in verschillende merken, waaronder MaxFlex.

logo Emma Blijdenstein.png
logo Emma Blijdenstein.png

Emma Blijdenstein

Fysiotherapie, Chiropractie en High Power Laser voor paarden

Dat een goede fysio voor het paard in training onmisbaar is, weet inmiddels iedereen. Maar vind er maar eens een die echt verstand van zaken heeft.. Gelukkig heb ik al zo iemand voor je gevonden! Emma kan je paard helpen met fysiotherapie, chiropractie, High Power Laser therapie en Equine Taping. Met de hartslagmeter en haar kennis van de inspanningsfysiologie kan ze jou ondersteunen in het optimaal trainen van je paard.

Paardenfeest.jpg

Jolien Dalenberg - Paardenfeest

Bodywork en grondwerk

Jolien zet zich heel breed in om paard én ruiter lekker(der) in hun vel te krijgen, zowel fysiek als mentaal. Haar specialisme ligt bij paarden met veel spanning, stress of onzekerheid. Dit kan karakter zijn, maar ook omstandigheden. Stress gaat vast zitten in het lichaam en als het paard niet meer goed in staat is om te ontspannen, zullen er steeds meer klachten komen. Door middel van bodywork en zachte massagetechnieken nodigt ze het paard uit om spanning los te laten. Zo krijgt het de kans de balans in zichzelf weer te herstellen en emotioneel en mentaal stabieler te worden. Een paard dat emotioneel en mentaal ok is, zit letterlijk lekkerder in zijn vel!

EquiPlay.png
EquiPlay.png

Equiplay

Natural Equipment

Touwhalsters, leadropes, sticks, neckropes en meer... Al sinds jaar en dag kom ik bij Equiplay voor natural equipment en materiaal voor grondwerk. Goed materiaal in iedere prijsklasse, leuke kleuren en combinaties en een website vol inspiratie! Ik adviseer je graag als je vragen hebt.

bottom of page