top of page

Don Diego van de Randstad

Diego 24.jpg

The little adventurer

Don Diego is een NMPRS ruin uit 2010. Hij is al sinds jaar en dag niet alleen mijn, maar ook Vally's steun en toeverlaat! Hij is populair bij de grondwerklessen, omdat hij lief en betrouwbaar is maar tegelijkertijd pas goed reageert als de persoon die met hem werkt de juiste vragen stelt.

 

Don Diego vindt het heerlijk om buiten door het bos te wandelen. Ook staat hij altijd open voor avontuur! Zo zijn we al eens bij het TV-programma Het Zijn Net Mensen te zien geweest, hebben we meegedaan aan een lokale hardlooptocht en hebben we het Leidseplein in Amsterdam onveilig gemaakt. We hebben gezwommen in de zee, gerend over de heide en als de dames op buitenrit gaan vind onze kleine man het maar wát leuk om in volle galop achter de groep aan te mogen! Don Diego heeft een paar keer de eerste premie gehaald op keuring, voordat hij geruind werd. In die periode heeft hij ook twee veulentjes op de wereld gezet. Toen Vally haar blessure had, heeft Don Diego haar door de hele periode gezelschap gehouden, als een echte beschermengel.

Laat je niet verwarren door zijn lengte, deze kleine man staat prima zijn mannetje en laat absoluut zien en horen dat hij er is!

bottom of page