HORSEMANSHIP INTENS DAGEN

Een heel weekend aan de slag met een op maat gemaakt programma rondom grondwerk en rijden.
Vóór en mét het paard!

IMG_8223.JPG

WAT GAAN WE DOEN?

Met een groepje van max 6 personen gaan we een heel weekend intensief aan de slag met verschillende aspecten van het werken met paarden.

Theorie en praktijk worden gecombineerd, en het doel is om samen te leren van elkaar en elkaars paarden. De thema's verschillen per weekend, maar de hoofdgedachte blijft hetzelfde: resultaten bereiken vanuit een fysieke en mentale balans bij ruiter en paard.

Ook wordt er veel aandacht besteed aan het communiceren

VOOR WIE IS HET?

Voor zowel onervaren mensen als degene die al langere tijd bewust met werken vanaf de grond bezig zijn zal er genoeg te doen zijn! Deelnemen met een eigen paard is mogelijk, maar zelf heb ik ook verschillende paarden staan met allemaal hun eigen, uitgesproken karakters. Daardoor is deelname ook een optie voor als je geen eigen paard hebt of geen vervoer. Je kunt na een training thuis prima zelf aan de slag met andere paarden!

 

Tijdens het intens weekend kan er gekampeerd worden op mijn locatie. Ook is er de mogelijkheid te overnachten in een hotel op loopafstand!

grondwerk5.jpg
IMG_7947.JPG

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De training begint op zaterdag om 11:00 uur. Om 18:00 uur wordt de dag afgesloten met een gezamenlijke barbecue! De tweede dag, op zondag, begint om 09:00 en is afgelopen rond 15:00. Beide dagen is lunch inbegrepen!

 

De kosten zijn € 250 per persoon, inclusief lunch, barbecue, leenpaard, hooi, paddockmateriaal en eventueel kampeerplekje.


Wanneer er data bekend worden zal dat hier, op Facebook en via de nieuwsbrief bekend gemaakt worden!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

gw2.jpg
IMG_8403.JPG
IMG_8118.JPG
IMG_8138.JPG
IMG_8071.JPG
IMG_7947.JPG
TLCK5711.jpg
IMG_7860.JPG
IMG_7954.JPG