GRONDWERKDAGEN

Gezellig en leerzaam, bij mij of op eigen locatie!

gw3.jpg

WAT GAAN WE DOEN?

Met een groepje van max 6 personen gaan we aan de slag met alle aspecten van horsemanship!

Theorie en praktijk worden gecombineerd, en het doel is om samen te leren van elkaar en elkaars paarden. Je krijgt de tools om verschillende karakters bij paarden en mensen te herkennen en hierop in te spelen in de dagelijkse omgang. We behandelen grondwerkoefeningen die de relatie en het vertrouwen tussen mens en paard versterken.

Je leert te begrijpen waarom paarden (en mensen!) reageren zoals ze dat doen, en je zal steeds handiger worden in communiceren en het oplossen van eventuele problemen.

VOOR WIE IS HET?

Voor zowel onervaren mensen als degene die al langere tijd bewust met werken vanaf de grond bezig zijn zal er genoeg te doen zijn! Deelnemen met een eigen paard is mogelijk, maar zelf heb ik ook verschillende paarden staan met allemaal hun eigen, uitgesproken karakters. Daardoor is deelname ook een optie voor als je geen eigen paard hebt of geen vervoer. Je kunt na een training thuis prima zelf aan de slag met andere paarden!


Ook zijn er speciale "kids dagen" voor de jongsten. Deze hebben een speciaal aangepast programma. In de agenda staat duidelijk aangegeven om wat voor dagen het gaat.

Voor pensionstallen en maneges is het ook mogelijk op locatie te komen, informeer daarvoor naar de mogelijkheden.

IMG_5338.JPG
IMG_7819.JPG

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De training is van 11 tot 15:00. Kinderdagen zijn van 11:00 tot 14:00.

 

De kosten zijn € 50 per persoon, inclusief lunch. Wil je een paard van mij gebruiken, dan kost dat niks extra en eigen paarden krijgen paddock + hooi.

 

Kom je met eigen paard, dan kun je ook een extra nachtje stalling bijboeken voor € 15 en kun je de dag ervoor of erna nog lekker buiten rijden!


Deelnemen aan alleen het theoriedeel en het praktijkdeel als toeschouwer is ook erg leerzaam! Voor € 25 kun je op die manier meedoen en schuif je ook gezellig aan voor de lunch.

Zit alles vol of is er geen geschikte datum voor jou? Neem gerust contact op, want ik kan op verzoek nieuwe data plannen.

De data zijn te vinden op onze boekingspagina of op Facebook.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van de nieuwste data? Meld je dan als eerste aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook!

gw2.jpg
IMG_8403.JPG
IMG_8118.JPG
IMG_8138.JPG
IMG_8071.JPG
IMG_7947.JPG
TLCK5711.jpg
IMG_7860.JPG
IMG_7954.JPG